شنبه 1 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT کنترل تولید انسولین با استفاده از نور ال ای دی ساعت هوشمند

 
 

چهارشنبه 19 خرداد 1400

کنترل تولید انسولین با استفاده از نور ال ای دی ساعت هوشمند

 
 

بسیاری از ردیاب‌ها و ساعت‌های هوشمند تناسب اندام مدرن دارای منبع نور ال‌ای‌دی یکپارچه هستند. این نور سبز ساطع شده(پیوسته و یا به صورت پالسی) به پوست نفوذ می‌کند و می‌تواند برای اندازه‌گیری ضربان قلب فرد در هنگام فعالیت بدنی یا در حالت استراحت استفاده شود.

اکنون گروهی از محققان مؤسسه فناوری فدرال زوریخ در مطالعه اخیرشان قصد داشتند از منبع نور ال ای دی برای کنترل ژن‌ها و تغییر رفتار سلول‌ها از طریق پوست استفاده کنند.
این مطالعه توسط "مارتین فوسنگر"(Martin Fussenegger) از دانشکده علوم و مهندسی سیستم زیستی انجام شد. وی درباره این مطالعه گفت: هیچ سیستم مولکولی طبیعی در سلول‌های انسانی به نور سبز پاسخ نمی‌دهد، بنابراین ما مجبور شدیم چیز جدیدی بسازیم.
محققان این مطالعه پس از مدتی بررسی در نهایت یک کلید مولکولی ایجاد کردند که پس از ایمپلنت، با نور سبز ساعت هوشمند فعال می‌شود. این کلید به یک شبکه ژنی که محققان آن را وارد سلول‌های انسانی کردند، متصل است. در این مطالعه آنها از سلول‌های HEK ۲۹۳ برای ایجاد نمونه اولیه استفاده کردند. این شبکه به دلیل ساختار خاصی که دارد به محض قرار گرفتن سلول‌ها در معرض نور سبز، می‌تواند انسولین یا مواد دیگری تولید کند. خاموش شدن چراغ، کلید را غیرفعال کرده و روند را متوقف می‌کند.
از آنجا که آنها از نرم افزار استاندارد ساعت‌های هوشمند استفاده می‌کردند، دیگر نیازی به توسعه برنامه‌های اختصاصی نبود. در طول آزمایشات، آنها با باز کردن برنامه در حال اجرا چراغ سبز را روشن کردند.
کلید مولکولی ساختاری پیچیده‌ است. یک ساختار مولکولی در غشای سلول‌ها ادغام شده و به قطعه‌ای متصل می‌شود و به محض اینکه نور سبز ساطع می‌شود، اجزایی که به سلول رفته‌اند، جدا شده و به هسته سلول منتقل می‌شود و در آنجا ژن تولید کننده انسولین را تحریک می‌کنند. هنگامی که چراغ سبز خاموش می‌شود، قطعه جدا شده به قطعه داخلی خود که در غشا قرار دارد دوباره متصل می‌شود. محققان این سیستم را روی خوک و موش‌ها با موفقیت آزمایش کردند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار