تلاش تازه آمریکا برای فریب دادن ارامنه
يكشنبه 6 آبان 1403 - ساعت 10:03

هر دو حزب به قراباغ می‌گویند آرتساخ، برای پاکسازی قومی ارامنه و کوچ دسته جمعی آنها در سال ۲۰۲۳ اشک تمساح می ریزند. اما سال ۲۰۲۰ در همان ایام انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود که باکو بخشی از آرتساخ را تسخیر کرد و دو حزب آمریکا تماشا کردند!

 

دکتر احسان موحدیان- هر چهار سال یک بار، زمان انتخابات آمریکا که می شود دموکراتها و جمهوری خواهان برای فریب ارامنه و جلب رای آنها و پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سنگ تمام می گذارند.
هر دو حزب به قراباغ می‌گویند آرتساخ، برای پاکسازی قومی ارامنه و کوچ دسته جمعی آنها در سال ۲۰۲۳ اشک تمساح می ریزند. اما سال ۲۰۲۰ در همان ایام انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود که باکو بخشی از آرتساخ را تسخیر کرد و دو حزب آمریکا تماشا کردند!
بعد که باکو کل ارتساخ و بخش‌هایی از خاک ارمنستان را تصرف کرد و تا ۳۰۰ متری فرودگاه کاپان آمد باز دولت آمریکا تماشا کرد و هیچ اهمیتی نداد.
دلیلش ساده بود. چون علیف نفت دارد و تضمین دسترسی به انرژی باکو در شرایط تحریم انرژی روسیه و جنگ اوکراین برای غرب ضروری است.حالا ترامپ و هریس برای فریب مجدد ارامنه و کسب رای آنها باز دروغ می‌گویند! ظاهرا آنها فکر می کنند ارامنه کم حافظه هستند! ولی ارامنه می دانند که آمریکایی ها نه نگران پاکسازی قومی ارتساخ هستند، نه نگران نابودی ارمنستان. آنها فقط می‌خواهند ارمنستان را برای آزار ایران،روسیه و چین به یک اوکراین دیگر مبدل کنند. غرب میخواهد کریدور زنگزور را با کنترل سیونیک توسط ترکیه و باکو ایجاد کند و اهمیتی به سرنوشت ارامنه نمی‌دهد. حضور در مرز ایران و جاسوسی از ایران پس از خروج روسها از پست های مرزی هدف دیگر آمریکاست.
این کار مکمل حضور اسرائیل در مرز ایران و باکو است. ارمنستان بداند که آمریکا به دشمنانش آسیب می زند.اما به دوستانش بیشتر آسیب می زند!چنانچه به شاه ایران زد.ای کاش دولت ارمنستان قبل از اینکه خیلی دیر شود،خطر را درک کند و یک سیاست خارجی واقع گرایانه و متوازن را در پیش بگیرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news229254.html