
| هشدار پژوهشگران؛ سیبزمینی سرخکرده خطر دیابت را ۲۰ درصد افزایش میدهد | 
| دوشنبه 3 شهريور 1404 - ساعت 11:44 | 
نتایج یک مطالعه بلندمدت نشان میدهد مصرف منظم سیبزمینی سرخکرده خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان چشمگیری افزایش میدهد این در حالی است که سایر روشهای تهیه سیبزمینی (آبپزکردن، پختن و پورهکردن) چنین خطری را ایجاد نمیکنند.  | 
نتایج یک مطالعه بلندمدت نشان میدهد مصرف منظم سیبزمینی سرخکرده خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان چشمگیری افزایش میدهد این در حالی است که سایر روشهای تهیه سیبزمینی (آبپزکردن، پختن و پورهکردن) چنین خطری را ایجاد نمیکنند. 🔹نتایج یک مطالعه ۳۰ ساله روی بیش از ۲۰۰ هزار نفر نشان میدهد مصرف منظم سیبزمینی سرخکرده خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۲۰ درصد افزایش میدهد. 🔹حتی جایگزینی غلات تصفیهشده به جای سیبزمینی سرخکرده نیز میتواند خطر دیابت را کاهش دهد.  | 
| روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com | 
| آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news230677.html |