 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
تأثیر شیردهی در کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد
|
| | |
 | عضو هیئت مدیره انجمن علمی ترویج تغذیه با شیر مادر ایران:
شیر مادر حاوی مواد ایمنیبخش منحصر به فردی است که در شیر خشک وجود ندارد. این ترکیبات شامل آنتیبادیها، فاکتورهای رشد، آنزیمها و پروبیوتیکها بوده و از نوزاد در برابر بیماریهایی مانند عفونتهای تنفسی، اسهال و عفونت گوش محافظت میکنند. | 
عضو هیئت مدیره انجمن علمی ترویج تغذیه با شیر مادر ایران:
شیر مادر حاوی مواد ایمنیبخش منحصر به فردی است که در شیر خشک وجود ندارد. این ترکیبات شامل آنتیبادیها، فاکتورهای رشد، آنزیمها و پروبیوتیکها بوده و از نوزاد در برابر بیماریهایی مانند عفونتهای تنفسی، اسهال و عفونت گوش محافظت میکنند.
🔹️مطالعات نشان داده است که نوزادانی که از شیر مادر تغذیه میکنند، در آینده کمتر به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مبتلا میشوند، همچنین تغذیه با شیر مادر موجب رشد بهتر مغز، افزایش ضریب هوشی و تقویت سیستم عصبی نوزاد خواهد شد.
🔹️تحقیقات نشان میدهد که نوزادانی که بهصورت انحصاری تا ۶ ماه از شیر مادر تغذیه میکنند، تا ۷۰ درصد کمتر در معرض سندروم مرگ ناگهانی قرار دارند. همچنین تغذیه نوزاد در ساعت اول تولد و تماس پوست با پوست مادر، خطر مرگومیر نوزاد را تا ۲۰ درصد کاهش میدهد.
| | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|