تحقیقات جدید ارتباطی بین خوردن تخم مرغ و بهبود تراکم استخوان پیدا کرده است که نشان دهنده کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان است. به گفته کارشناسان، مصرف تخم مرغ می تواند تولید آنزیم خاصی را که منجر به استخوان های قوی تر می شود، بهبود بخشد.
کدو حلوایی بسیار مغذی، مفید، غنی از ویتامینها و همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم و آهن است و میتواند به کاهش خطر بیماریهای قلبی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و در بهبود هضم موادغذایی و سلامت دستگاه گوارش موثر باشد.
طبق گفته سرویس بهداشت ملی بریتانیا کمآبی عامل یکسری از سردردهاست و گاهی آب میتواند بعضی سردردها را درمان کند. مطالعات نشان دادهاند که نوشیدن 1.5لیتر آب در روز بهمدت 3ماه میتواند کیفیت زندگی را بهبود بخشد.
بادام و بادام زمینی دو گزینه محبوب در دنیای آجیلها هستند و در کشور ما نیز طرفداران زیادی دارند. آنها همچنین به دلیل بافت ترد، طعم لذیذ و محتوای پروتئین بالا، میان وعدهای محبوب در میان افراد مراقب سلامتی هستند.
تا چند سال پیش توصیه پزشکان کنترل مصرف تخم مرغ بود، اما اکنون گفته میشود حتی افراد دارای بیماریهای زمینهای مثل چربی خون بالا و فشار خون بالا هم میتوانند آن را زیرنظر پزشک و یا متخصص تغذیه مصرف کنند.
جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً بهعنوان یک آسیبدیدگی تلقی میشود، اما تحقیقات نشان میدهد که این فرآیند میتواند خواص تغذیهای و سلامتی آن را افزایش دهد. در این گزارش، دکتر الهه عسکری، دکترای تخصصی بهداشت، به تحلیل مزایا و ویژگیهای پیاز جوانهزده پرداخته است.
اگر کلسترول بالایی دارید، نوشیدنیهای خاصی وجود دارند که میتوانند به کاهش شدید آن کمک کنند. این نوشیدنیها با استفاده از مواد اولیه تهیه میشوند و میتوان آنها را با معده خالی و حتی به صورت ناشتا نیز صرف کرد.
سیب، میوهای ساده اما بسیار مفید، میتواند در روزهای آلودگی هوا به کاهش خطرات ناشی از آلایندهها کمک کند. پژوهشگران و متخصصان تغذیه بر اهمیت مصرف روزانه این میوه تأکید دارند.