شنبه 30 فروردين 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث درگیری دو همسایه با قتل تمام شد

 
 

شنبه 16 فروردين 1404

درگیری دو همسایه با قتل تمام شد

 
 

مردی که بدون هیچ انگیزه‌ای مرتکب قتل شده است، پای میز محاکمه رفت.

با شکایت اولیای‌دم بهروز، پرونده برای رسیدگی به دادسرا ارسال و سعید بازداشت شد. او در اعترافاتش گفت: قبول دارم بهروز را کشتم، اما انگیزه‌ای نداشتم و حرفی برای گفتن ندارم.
تحقیقات بازپرسی نشان داد سعید چند سال قبل با زنی ازدواج کرده و بعد به‌طور ناگهانی از او جدا شده است. سعید درباره علت جدایی هم گفته بود دلیل خاصی ندارد و فقط می‌خواهد جدا شود. او سپس دوباره ازدواج کرده و بچه‌دار شده بود، اما سر کار نمی‌رفت و با خانواده‌اش هم رابطه خوبی نداشت.
پرونده با توجه به شواهد موجود و درخواست قصاص که از سوی اولیای‌دم مطرح شده بود برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری کیفری استان تهران فرستاده و پیش از تعطیلات نوروزی به آن رسیدگی شد.
در جلسه رسیدگی کیفرخواست علیه متهم خوانده شد و سپس اولیای‌دم در جایگاه قرار گرفتند. آنها درخواست قصاص کردند و گفتند که گذشت نمی‌کنند.
سپس سعید در جایگاه قرار گرفت. او گفت: دلیل خاصی برای قتل نداشتم. داشتم از پنجره بیرون را نگاه می‌کردم. دیدم بهروز جلوی در نشسته است. به او گفتم برویم قدم بزنیم. قبول کرد. یک چاقو از آشپزخانه برداشتم و از خانه خارج شدم. با بهروز هم‌قدم شدیم. نزدیک سر خیابان بودیم که یکدفعه چاقو را بیرون کشیدم و او را زدم. دلیل خاصی هم برای این کار نداشتم.
سپس وکیل متهم در جایگاه قرار گرفت. او گفت: هر قسمت از زندگی متهم را که نگاه کنید مشخص است او دچار یک اختلال است. البته این فقط حدس من نیست. باید بگویم که پزشکی قانونی هم اعلام کرده است متهم دچار اختلال روانی است، اما این اختلال را رافع مسئولیت کیفری ندانسته است؛ بنابراین من درخواست دارم موکلم یکبار دیگر در کمیسیون بررسی شود.
سپس متهم برای بیان آخرین دفاع در جایگاه قرار گرفت. او گفت: دلیل خاصی برای قتل بهرزو نداشتم. از مرگ هم نمی‌ترسم. بالاتر از قصاص چیزی نیست. من را قصاص کنید تا راحت شوم.
با پایان جلسه دادگاه قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
تامین مسکن ارزان قیمت برای زوج‌های جوان
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
سرمربی التعاون: از آمدن به ایران خوشحالم/ برای بازی برگشت لباس گرم بیاورید!
:: فرهنگ و هنر ::
ساعد سهیلی بازیگر «ترور» شد
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار