دوشنبه 12 خرداد 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی جهان حماس تعرض صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد

 
 

دوشنبه 5 خرداد 1404

حماس تعرض صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد

 
 

جنبش حماس در بیانیه‌ای نسبت به تعرض مجدد وزیر تندروی صهیونیست به همراه شماری از شهرک‌ نشینان به مسجد الاقصی را هشدار داد و آن را تلاشی آشکار برای یهودی‌سازی کامل قبله نخست مسلمانان دانست.

جنبش حماس در بیانیه‌ای نسبت به تعرض مجدد وزیر تندروی صهیونیست به همراه شماری از شهرک‌ نشینان به مسجد الاقصی را هشدار داد و آن را تلاشی آشکار برای یهودی‌سازی کامل قبله نخست مسلمانان دانست.
جنبش حماس در واکنش به تعرض «ایتمار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به همراه شهرک‌نشینان صهیونیست به صحن‌های مسجد الاقصی و هتک حرمت این مسجد، بیانیه‌ای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: «یورش بن گویر و اجرای آئین‌های تحریک‌آمیز تلمودی در صحن مسجد الاقصی، تجاوزی آشکار به حرمت این مکان مقدس برای امت اسلامی و بخشی از تلاش سیستماتیک اشغالگران برای تحمیل پروژه کامل یهودی‌سازی این مسجد مبارک است.»
حماس با اشاره به هم‌زمانی این اقدام با سالروز اشغال قدس شریف، نسبت به افزایش اقدامات تحریک‌آمیز از جمله سجده‌های نمایشی و تلاش برای ذبح قربانی در صحن مسجد هشدار داد و تأکید کرد که ملت فلسطین در دفاع از مسجدالاقصی ایستاده است و اجازه اجرایی شدن هیچ‌گونه طرح تقسیم یا یهودی‌سازی را نخواهد داد.
این جنبش از مردم فلسطین در کرانه باختری، شهر قدس و مناطق اشغالی ۱۹۴۸ خواست تا با حضور گسترده در مسجدالاقصی از این مکان مقدس محافظت کرده و در برابر یورش‌ها و تجاوزات شهرک‌نشینان مقاومت کنند.
حماس همچنین از ملت‌های عرب و مسلمان خواست تا به مسئولیت تاریخی خود در حمایت از مسجدالاقصی عمل کنند و از ساکنان شهر قدس و مقدسات فلسطینی دفاع و با اخراج فلسطینیان مقابله کند.
ایتمار بن‌گویر وزیر تندروی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی صبح امروز به مسجد الاقصی تعرض کرد. منابع محلی اعلام کردند که علاوه بر بن گویر، شماری دیگر از وزرا و اعضای کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی در تعرض به مسجد الاقصی مشارکت داشتند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار