شنبه 29 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات هکرها ۲۶۰ میلیون دلار رمزارز مسروقه را پس دادند

 
 

پنجشنبه 21 مرداد 1400

هکرها ۲۶۰ میلیون دلار رمزارز مسروقه را پس دادند

 
 

هکر یا هکرهای عامل بزرگترین سرقت رمزارز، یک سوم از حدود ۶۰۰ میلیون دلار رمزارزی که به سرقت برده بودند را برگرداندند.

پلتفرم فاینانس غیرمتمرکز پلی نت ورک (Poly Network) که مبادلات نقطه به نقطه را تسهیل می کند، خبر این هک را در توییتر اعلام و جزییات کیفهای دیجیتالی که توکن ها به آنها ارسال شده بودند را شرح داده بود.
به گفته تحلیلگران بلاک چین، ارزش رمزارزهای موجود در این کیفها در زمان اعلام خبر سرقت از سوی پلی نت ورک، بیش از ۶۰۰ میلیون دلار بود.
پلی نت ورک سپس از هکرها خواست اموال مسروقه را به آدرسهای دیجیتالی این پلتفرم برگردانند و اعلام کرد قصد دارد اقدام حقوقی انجام دهد.
طبق اعلام شرکت الیپتیک که در زمینه ردیابی رمزارز و سوابق بلاک چین فعالیت می کند، تا اواخر بعدازظهر حدود ۲۵۸ میلیون دلار توکن مسروقه برگردانده شد. تام رابینسون، هم موسس الیپتیک اظهار کرد: این اقدام ممکن است ناشی از دردسرهای پولشویی رمزارز مسروقه در چنین ابعاد گسترده ای باشد.
پلی نت ورک جزییات بیشتری درباره بازگردانده شدن بخشی از پولهای مسروقه اعلام نکرد. محل فعالیت این پلتفرم یا تحقیقات رسمی درباره این دزدی مشخص نیست.
میزان پول به سرقت رفته در این دزدی با سرقت ۵۳۰ میلیون دلار ارز دیجیتالی از صرافی ژاپنی کوین چک در سال ۲۰۱۸ قابل مقایسه است. صرافی Mt. Gox مستقر در توکیو هم سال ۲۰۱۴ پس از این که نیم میلیارد دلار ارز دیجیتالی از دست داد، دچار فروپاشی شد.
جدیدترین حمله در حالی به وقوع پیوست که ضرر و زیان ناشی از دزدی، هک و کلاهبرداری مربوط به فاینانس غیرمتمرکز (DeFi) به بالاترین رکورد همه زمانها صعود کرده و ریسک سرمایه گذاری در این بخش و جلب توجه رگولاتورها به آن را افزایش داده است.
پلتفرمهای DeFi مبادلات مالی را که معمولا به شکل رمزارز است بدون نظارت بانکها یا صرافیها امکان پذیر می کنند. این بخش طی یک سال اخیر رونق زیادی پیدا کرده و پلتفرمهای فعال در این بخش در مبادله رمزارزهایی به ارزش بیش از ۸۰ میلیارد دلار فعالیت دارند.
به گفته رابینسون، هکر یا هکرهای عامل این سرقت به همراه پولهایی که بازگرداندند پیامی فرستادند که در آن ظاهرا کمک مالی درخواست کرده بودند.
طبق گزارش شرکت سایفر تریس، پولهای به سرقت رفته در این دزدی بیش از ضرر و زیان کل بخش DeFi از ژانویه تا ژوییه به میزان ۴۷۴ میلیون دلار بود.
بر اساس گزارش رویترز، طرفداران DeFi می گویند این بخش به افراد و شرکتها امکان دسترسی رایگان به خدمات مالی را فراهم می کند. با این حال بخش مذکور بدون نظارت مانده و حفره های فنی و ضعف کد بسیاری از پلتفرمها، آن را در برابر هکرها و سارقان آسیب پذیر می کند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار